0
0

Ціна на меблі Бароко в 2021 році

Ціна на меблі Бароко в 2021 році

Ринок - живий організм, на який впливають багато чинників. У поточному році ринок меблів сильно «штормило», ціни злітали миттєво, і зростання могло досягти навіть дворазових розмірів. Ми написали статтю для тих, хто цікавиться меблями Бароко, ціною на меблі з натурального дерева, тенденціями на ринку товарів з натурального дерева в цілому.

Ціна на дерево і пиломатеріали

Початок літа шокувало виробників меблів і виробників пиломатеріалів не просто ціною, але відсутністю лісу в принципі. Пов'язано це було з обмеженням на реалізацію навіть не на кілька відсотків, а в чотири рази. Це викликало паніку, яка спричинила за собою різкий скачок цін на будь-яку продукцію з натурального дерева будь-яких порід. Додатково вплинула на ціну інформацію про великих іноземних закупівельники, які виграли тендери за цінами в три рази перевищують попередні торги. Що спричинило за собою скупку будь-яких пропозицій щодо будь-якої запропонованої ціною. Все для того, щоб фабрики не зупинилися, а люди не втратили роботу.

Вплив на ціну меблів з дерева

Покупець не пов'язаний з виробництвом може сказати - Ну і що, з дерева складається тільки каркас, що становить лише двадцять відсотків від вартості дивана. Видові елементи це ще тридцять відсотків, але не більше. Насправді, в виготовленні використовуються і інші матеріали, у вигляді фанери, МДФ або ДСП, які також зросли в ціні. А вартість інших матеріалів - поролону, тканин, клеїв, скоб, лакофарбових матеріалів і без того була на висоті.

Таким чином, все, у кого не було достатнього запасу матеріалів на складі стали перед вибором - закупити ліс або дошку за максимально високими цінами і сильно підвищити вартість готової продукції, або тимчасово припинити роботу.

Ціни меблів Бароко на фабриці «Кур'єр»

Ми є найбільшою за обсягами виробництва фабрикою, стосовно продукції з натуральних матеріалів. За тридцять років роботи ми навчилися наступного:

  1. Після розпилювання деревини, дошка повинна відлежатися перед сушінням кілька тижнів, в залежності від сезону і вологості сировини;
  2. Необхідні процеси відбуваються при сушінні дерева не менше ніж протягом двох-трьох місяців;
  3. Після цього процесу слід «відлежатись» - зберігання висушеної дошки на вулиці, в умовах відсутності потрапляння прямих сонячних променів і крапель дощу, або снігу.

Дотримуючись всі необхідні умови, ми знижуємо ризик виникнення на виробах тріщин, маємо час перечекати, поки ринок перестане «штормити», гарантуємо безперебійний виготовлення продукції з якісної сировини.

Продукція фабрики виросла в ціні в рамках постійної інфляції. Фактори в вигляді зростаючих зарплат і податків, цін на обладнання, обслуговування верстатів, фрези, пили не дозволяють тримати ціни на одному рівні. Але правильний підхід до підготовки сировини, допомагає нам не робити різких рухів вгору в формуванні цін.

Сподіваємося, нам вдалося коротко поділитися станом справ на українському ринку, щодо лісу та пиломатеріалів. Трохи заспокоїти наших потенційних і постійних клієнтів, щодо цін на класичну меблі та меблі в стилі бароко з натурального дерева. Дякуємо за ваш час.

Ціна на меблі Бароко

Відгуків: