0
0

Про послугу "Виклик замірника додому"

Про послугу "Виклик замірника додому"

Послуга "Виклик замірника» - не нова для нашої фабрики. Раніше покупці часто зверталися за допомогою, з проханням зробити замір приміщень і вже по ньому порекомендувати меблі з існуючого асортименту. Зараз ми просто вирішили заявити про неї, зробивши доступною і зрозумілою для всіх бажаючих.




Причини, за якими вам може знадобитися замірник:

Вам сподобалася продукція, але ви не впевнені, що обрані меблі "впишуться" в інтер'єр за розмірами;

Ви хочете візуально оцінити, як меблі будуть виглядати щодо стіни, або інших меблів;

Ви не впевнені, що саме хочете купити і в яких розмірах. І хочете щоб менеджер фабрики після вимірів зробив докладну рекомендацію з візуалізацією.

Скільки коштує виклик замірника меблів ?! Ціна послуги дорівнює паливним витратам + 1000 гривень. При замовленні меблів на суму 150 000 і більше гривень, оплата за виклик замірника вважається авансом і повертається клієнтові при відвантаженні товару. Україна велика країна і багато що залежить від віддаленості. Київська та Чернігівська області - безкоштовно, решта - за погодженням з замірником;


Які варіанти послуг ми надаємо ?!

  • Найпростіша - виклик майстра, який зробить заміри, передасть результат менеджеру, він в свою чергу надасть вам інформацію, які з обраних вами предметів меблів вміщуються в задуманому місці;
  • 2Д креслення кімнати або житлового приміщення в електронному вигляді - до двох днів після повернення;
  • 3Д модель приміщення з точними розмірами стін, положенням вікон і дверних прорізів - до трьох днів;
  • 3Д модель з візуалізацією меблів в точний розмір - до п'яти днів.
  • Будь-який з обраних варіантів дозволить меблювати ваш інтер'єр класичними меблями без помилок. Вибравши 3д варіант, ви отримаєте детальну візуалізацію і будете точно знати, чого очікувати в результаті умеблювання.

Фабрика "Кур'єр" на українському ринку з 1990-го року. За три десятки років ми багато разів стикалися з проблемою, коли замовник замовляв меблі, а при занесенні диван перекривав двірний проріз, а обідній стіл не залишав місця для стільців. Ми завжди йшли назустріч замовникам. Часто доводилося забирати меблі на склад готової продукції і виробляти абсолютно нові вироби. Будь-який з варіантів обходився додатковими витратами, фінансовими або тимчасовими. Незважаючи на спроби менеджера захистити клієнтів від подібних труднощів, попередньо обговорюючи місце установки тих-же комплектів м'яких меблів, ліжок, диванів, тільки в разі виїзду зморщок, нам вдається на 100% виключити непередбачені обставини.

Віруси та інші неприємності не повинні вас насторожувати. Майстер перед виїздом перевіряється керівництвом, має чисту форму і маску.


Точність і коректність виміру

Ми вкрай рідко вдаємося до послуг віддалених фахівців, так як не можемо на 100% гарантувати їх проф-придатність. Та й вони абсолютно не володіють інформацією про вільну площу для розміщення меблів. Наприклад популярний диван "Грізлі" має виступаючі підлокітники, запас простору під які виділяється +30 сантиметрів до довжини дивана.


До подібних варіантів іноді доводиться вдаватися за проханням клієнта, або в зв'язку з великою відстанню і високими витратами на дорогу.

Крім перерахованого, ми надаємо безкоштовні консультаційні послуги з кресленням або проекту будинків і квартир. Ми намагаємося на 100% задовольнити запити клієнтів, надавши якісний сервіс вище європейського рівня. За спиною фабрики тисячі задоволених клієнтів, і ми не збираємося на цьому зупинятися.

Сподіваємося інформація була корисна і ви скористаєтеся послугою "Виклик замірника" від підприємства.

замірник

Відгуків: