0
0

Спальня з дерева фабрики "Кур'єр"

Спальня з дерева фабрики "Кур'єр"

Спальня - перше і останнє, що бачить людина щодня. Сюди приходять відпочити, розслабитися, відновити сили. Не дарма спальню називають серцем будинку. Вона вселяє почуття фізичного і морального комфорту. Тому, оформляючи інтер'єр спальні, важливо приділити увагу вибору меблів і сировини, з якої вона виготовлена - це впливає на якість відпочинку і самопочуття. Кращий варіант - спальня з дерева фабрики "Кур'єр".

7 причин обрати меблі для спальні фабрики "Кур'єр"

  • Якість. Наше підприємство багато років займається виробництвом дерев'яних гарнітурів для спальних кімнат класу VIP. Це елітна категорія, відома суворими вимогами до якості. Ми ретельно стежимо за дотриманням усіх норм і правил.Екологічність. Ми використовуємо тільки деревину - самий природний матеріал для меблів, з усіх відомих людству.
  • Нешкідливість. Кожна наша спальня - з натурального дерева. На відміну від МДФ і ДПК, цілісний дерев'яної масив не містить модифікаторів, мономерів, хімічних речовин, що застосовуються для склеювання стружки. Дерево піддається мінімальному впливу шкідливих для здоров'я добавок і консервантів. Завдяки цьому в кімнаті, де стоять наші меблі, незмінно буде чисте повітря без шкідливих домішок і сторонніх неприємних запахів.
  • Користь для здоров'я. Деревина - єдиний меблевий матеріал, який чинить цілющий вплив на організм людини: заспокоює нервову систему, насичує корисними фітонцидами повітря. Це важливо для спальні, де людина хоче розслабитися.
  • Міцність. Дизайн наших виробів поєднує ажурну легкість і приголомшливу міцність. Тому наша продукція не деформується навіть через роки активного використання.
  • Довговічність. Наші гарнітури прослужать багато десятиліть, завдяки зносостійким властивостям деревини і обробці безпечними лакофарбовими складами.
  • Краса. Спальня з дерева - це незмінна розкіш, яка завжди в тренді. Наші меблі існують поза часом, роками зберігають актуальність серед споживачів. Вони гармонійно поєднуються з Класицизмом і іншими інтер'єрними стилями. Від строгих Ампіру, Бароко, Італійського та Вікторіанського стилів, до бунтарських Лофту і Кітчу.


"Надія" - один з популярних комплектів від виробника "Кур'єр". Це класичний спальний гарнітур, що складається з 5 традиційних елементів:

  1. двоспальне ліжко,
  2. 2 тумбочки,
  3. шафа,
  4. комод.

Спальня з натурального дерева "Надія" продається комплектом або окремими елементами. При покупці набору - даруємо знижку.

За бажанням замовника ми доповнюємо набір іншою продукцією фабрики "Кур'єр" відповідного кольору і дизайну:

  • різьблене дзеркало "Надія" для комода,
  •  дзеркало в рамі "Регіна",
  • пуф "Ізабелла",
  • прямий диван без спинки "Верона",
  • кушетка "Верона",
  • м'яке крісло "Ніка",
  • журнальний столик Бароко,
  • туалетний столик з висувними ящиками і дзеркалом "Груша".

Придбати можна продукцію у наявності, або замовити у менеджера з урахуванням своїх побажань.

Ми пропонуємо понад 50 варіантів оформлення спальні з дерева будь якого кольору, можливість прикрасити її різьбленням, золоченням, ініціалами, гербом, обрати фурнітуру, тканини. Під замовлення шафа "Надія" оснащується сейфом.

Довіривши нам меблювати спальню, можете бути впевнені, що вона стане улюбленим місцем у будинку, буде виглядати як справжній витвір мистецтва, дасть відпочинок тілу і душі. Телефонуйте, і наш менеджер із задоволенням вислухає вас, надасть безкоштовну консультацію, допоможе втілити мрії!


Спальня

Відгуків: