0
0

Меблі від виробника

Меблі від виробника

М'які та корпусні меблі від виробника

Український ринок переповнений пропозиціями по м'яких і корпусних меблях. Здавалося б, варіантів достатньо, щоб задовольнити будь-який, навіть найвишуканіший смак. Ми пропонуємо вам статтю, в якій спробуємо розкрити суть і особливості меблевого бізнесу в Україні на 2020 й рік.

А почати ми б хотіли з часів Радянського Союзу, пам'ять про який досі зберігається в нашій свідомості.

У другій половині ХХ-го століття, в Україні були широко поширені меблеві фабрики, які будувалися на певній території (області чи районі), масштабом, заснованим на чисельності населення. Грубо кажучи - виходячи з можливої ​​потреби. Центральним агентством розроблялися і випробовувалися моделі, які ставали доступними для замовлення в вашому місті. Меблі виготовлялися з дошки високих сортів, яка була в надлишку, але існували і труднощі:

  1. Не можна було придбати меблі відразу в магазині. Часом, необхідно було чекати шафи і ліжка місяцями;
  2. Була відсутня можливість вносити зміни в комплектації або розміри готових виробів. Продукт був розрахований на масове виробництво, і будь-яке відхилення привело б до затримки.

Безперечними перевагами були якість вихідної сировини, надійність і міцність готової продукції. Довгостроковість і зручне обслуговування.

Тобто, при певних і безперечних плюсах, були і свої мінуси.

З розпадом СРСР, Україна розпочала свій власний шлях у всіх сферах, запозичуючи лише деякі напрацювання минулих років. В основному, це були фахівці, працівники меблевих фабрик і обладнання, яке не встигло застаріти і було придатне для використання.

Але головним, що отримало негативну характеристику - виявилася сировина. Лісгоспи більш не працювали в колишніх режимах. Зміни в законодавстві і роботі державних установ, створили дефіцит деревини, зростання цін і підвищення вартості підготовки сировини. Що призвело до часткового переходу на МДФ і ДСП, які були простіше в роботі, давали більше свободи майстрам, скорочували терміни виготовлення.

В наш час, вам не доведеться стояти 12 місяців в черзі, для отримання необхідного комплекту шаф, але якість не завжди бажана.

Фабрика меблів «Кур'єр» виготовляє меблі в Україні майже 30 років.

Модельний ряд отримав свою основу, взявши кращі моделі, розроблені в Європі, Данії, Скандинавії та інших. Основним матеріалом на виробництві є деревина міцних порід: береза ​​і ясен. Асортимент постійно піддається модернізації і поліпшень, зберігаючи нордичний міцний характер, передаючи класичні обриси на сучасний лад.

Ми йдемо на зустріч кожному приватному і оптовому клієнту, незалежно від кінцевої вартості замовлення. Адже всі ми індивідуальні, як і меблі, які потребуємо. М'які та корпусні меблі від виробника гарантовано задовольнять ваші потреби і прикрасять інтер'єр, ставши гідним пасивним учасником вашого життя.

Менеджер кампанії із задоволенням відповість на питання, надасть і підбере ідеально-відповідний вашим очікуванням варіант.

М'які та корпусні меблі, від виробника

Відгуків: