0
0

Обідній стіл і стільці для кухні

Обідній стіл і стільці для кухні

Для багатьох з нас кухонні меблі - це не просто предмет меблів, а місце для проведення дозвілля, відпочинку після робочого дня, прийому гостей. Вимоги до обіднього столу можуть бути різні, від елементарних комфортних посадкових місць, до багатого гравіювання на ніжках. Хочемо запропонувати статтю, в якій на підставі багаторічного досвіду, викладемо наші рекомендації, як професійного виробника і розробника меблів в Україні, на що звернути увагу, купуючи столи і стільці для кухні.

Надійність кухонних меблів

Надійність - одна з якостей, яким повинен володіти обідній стіл, часто піддається різним випробуванням теплом або контакту з гострими металевими предметами. Нікому не хочеться, щоб недавно куплений стіл через короткий час мав велику кількість подряпин або відколів. Є меблі, до яких в основному декоративні вимоги, але кухонні до таких не відносяться. Ми рекомендуємо, обираючи кухонний стіл з натурального дерева, просити виробника покриття твердим лаком і зведення кількості дрібних деталей, які можуть відколотися, до мінімуму. Обідній стіл і стільці для кухні повинні бути максимально комфортними і служити довго.

Так само запам'ятайте - чим менше скріплюється деталей, болтів і гвинтиків, тим більш цілісним буде каркас, який згодом має властивість розбовтуватися. Обираючи якісний обідній комплект, останнє, про що вам захочеться думати - це частота підтяжки скріплюваних елементів.

Корпусні обідні меблі для кухні, в основному складаються з столу, стільців, м'якого куточка або прямого м'якого дивана. Більшому зносу завжди піддається стілець, протилежно йому монолітний прямий диван. Саме в стільцях найчастіше розхитуються ніжки, на матеріалах для яких нерідко економлять виробники. Ми рекомендуємо міцні стільці зі спинкою, з цільного дерев'яного каркаса, з міцних порід деревини: берези і ясена.

Що ж стосується безпосередньо дивана для кухні, найбільш вимогливим потрібно бути при виборі оббивного матеріалу. Менше звертати увагу на зовнішньо-естетичні властивості, більше - на практичність. Адже гарний, але швидко зістарений диван вже не буде прикрашати інтер'єр. Поцікавтеся міцними тканинами, наприклад «мікрофібри». Догляд за нею не складе труднощів, досить просто потерти звичайною ганчіркою, практично не залишає слідів після належного прибирання.

Меблі Бароко або прованс для кухні

Меблі Бароко - на нашу думку, серйозний конкурент кухонним меблям в стилі Прованс. Візуально ці стилі слабо помітні за зовнішніми, візуальним характеристикам. Чудові відмінності:

  • Узорне різання в стилі Бароко замість рівних і гладких деталей Провансу;
  • Фігурні ручки, замість прямих і гладких;
  • Часте використання обробки під «патину» в стилі Бароко, в перевага монотонним світлим тонам Провансу і інші.

Головною нашою рекомендацією є вибір виробника, з великим досвідом роботи в тому напрямку, який обрали. Адже хороший майстер, майстерно втілить будь-яку вашу ідею. Тоді як хоч би якою була привабливою ціна, не компетентний фахівець зіпсує навіть найпростіший проект.

Обідній стіл, і, стільці, для кухні, Стаття, фабрики, "Кур'єр"

Відгуків: