0
0

Меблі в стилі бароко оптом

Меблі в стилі бароко оптом

Фабрика виробник м'яких і корпусних меблів, пропонує клієнтам купити меблі в стилі бароко оптом. Хочемо детально описати умови, що роблять наші пропозиції цінними і практично ексклюзивними на ринку УкраїниПоділимося внутрішньою інформацією, чим відрізняються якісны меблі, дамо інформацію про те, що їх характеризує як.

Що таке меблі в стилі Барокко в 21-му столітті ?!

За часів пишних фасадів палаців, балів і корсетів  меблі в стилі Барокко носили скоріше характер підтвердження високого статусу власника, ніж елемент для комфортного проведення дозвілля. Сам стиль Барокко в меблях висловлювався кривизною ліній, візерунковими різьбленими елементами, вставками з кольорових металів, тканинами з багатими різнобарвними візерунками. Дозвільний зовнішній вигляд  зачаровував гостей, дивував і викликав захоплення.



Людям сучасності  властиво розділяти меблі на умовні категорії:

Де ми спимо або проводимо безцінний час для відпочинку;

Де їмо, або знаходимося недовгий час від 15-ти хвилин до години;

Меблі, які є частиною декору. Підкреслюють дизайн інтер'єру, виконують конкретну функцію, наприклад - прийом гостей, чаювання і т.д.

Перед нашими ж технологами стояло непросте завдання, по максимальному поєднання тонкощів властивих стилю Барокко і сучасним вимогам до комфортабельності. Коротко кажучи - красиво і зручно. Нам вдалося розробити ряд унікальних елементів, які створили ім'я і впізнаваність нашої фабриці.

Що мається на увазі під якістю меблів

  • оббивка

Матеріал, яким обшиті меблі. Основний попит серед покупців спрямований на шкіру і тканину. Зазвичай клієнти при виборі відштовхуються від завдань і стилю, в якому необхідний той чи інший варіант. В даному питанні вам допоможе менеджер фабрики.


  • каркас

Ми рекомендуємо і практично завжди використовуємо цільний дерев'яний каркас, з міцних порід дерева. Він забезпечує довговічність меблів, при зносі оббивки якої навіть через 10 років, ви зможете її відновити і використовувати улюблений диван ще стільки ж.


  • наповнювач

Провівши масу експериментів, ми зупинилися на поролоні і поліуретані. Матеріали незначно відрізняються за ціною, але забезпечують різні відчуття при сидінні.


  • зовнішня обробка

Десятиліття роботи майстрів, практично ювелірів своєї справи  дозволяють пропонувати клієнтам все, що вони забажають і трохи більше. Різні елементи з бронзи, герби, ініціали та багато іншого.


Для бажаючих купити меблі в стилі бароко оптом, рекомендуємо звернутися по одному з телефонів зазначених в розділі контакти.

Меблі в стилі Барокко, оптом, від Фабрики, виробника

Відгуків: