0
0

Ліжко з натурального дерева від виробника

Ліжко з натурального дерева від виробника

Ліжко з натурального дерева від виробника

Нещодавно ми писали статтю про спальні з натурального дерева, перераховували їх плюси і мінуси. Говорячи про спальні, в уяві першої виникає ліжко, якому ми вирішили присвятити сьогодняшній текст.

Ліжко - предмет меблів найбільш затребуваний людьми. Від нього залежить, в якому настрої ви прокинетеся вранці, як пройде робочий день і в сукупності з матрацом - від нього залежить здоров'я людини.

Безумовно, турбота про сон і здоров'я більше лягає на сам матрац. А меблі звично відносять до естетики. Це вірно лише наполовину. Не знаючи матеріалу, з якого воно створене, ви не можете з упевненістю сказати про відсутність негативного впливу на вас.

Ліжка фабрики меблів «Кур'єр» на 100% виконуються з натурального дерева міцних порід: береза ​​і ясен. Заглибимося лише в етап підготовки деревини перед використанням:

  • Дерево має бути спиляне в певну пору року, вже на цьому етапі закладається зерно надійності;
  • Після розпилювання на пилорамі воно повинно відлежатися конкретний період часу;
  • Після чого деревина надходить в сушку. Більш детально даний етап розписаний в книгах, але виробник, який дбає про свою репутацію досвідченим шляхом приходить до власної технології. Варто згадати, що вона є найважливішою серед інших;
  • Після сушіння, вже готовий до використання матеріал знову проходить «відлежування»;
  • І лише після проведених тестів, як хімічних так фізичних - допускається в столярний цех.

Ціна на ліжко з натурального дерева

Незважаючи на складність підготовки сировини для виробництва, ціна на дерев'яне ліжко не повинна бути вкрай високою. На виробах фабрики «Кур'єр» є ручна різьба, навіть вона дозволяє тримати роздрібну ціну не вище сучасних конкурентів в м'якому виконанні. При правильно налагоджених процесах і оптимізації витрат - середня ринкова ціна на осінь 2019, не повинна перевищувати 18000 гривень, за двоспальне ліжко з натурального дерева.

Якщо ціна вище:

  1. Можливо виробник хоче взяти з вас гроші за бренд і рекламу;
  2. На ліжку можуть бути присутніми дорогі елементи у вигляді фамільних гербів або вирізаних в головах ініціалів;
  3. На кінцеву вартість впливає присутність механізмів, наприклад, підйомного;
  4. Товщина несучого бруса і інших дерев'яних елементів - це основна складова вартості виробу;
  5. Дуже важлива порода дерева. Береза ​​і ясен є оптимальними для виробництва меблів по міцності і надійності. Береза ​​хороша під фарбування, ясен - під прозорий лак. Структура волокон вигідно підкреслить природне походження ліжка. Але ексклюзивні і дорогі породи можуть збільшити вартість в рази. Ми говоримо конкретно про дерево, з яким працює наша меблева фабрика.

Ми рекомендуємо ліжка з натурального дерева від виробника на замовлення. Ви можете обрати будь-який розмір, матеріал, забарвлення або лакування. Тільки такий варіант буде служити довго і радувати око господаря.

Якщо ви хочете замовити меблі для спальні, або уточнити вартість - менеджер підприємства з задоволенням відповість на ваші запитання. Ми надамо компетентну консультацію і допоможемо уникнути додаткових витрат. Виготовимо в терміни і доставимо по Україні. Дамо гарантію.

спальня, ліжко

Відгуків: