0
0

Комплект меблів Бароко "Белла"

Комплект меблів Бароко "Белла"

Комплект меблів Бароко "Белла" - лідер українського ринку протягом тридцяти років. Причин цього кілька і на передодні новорічних свят, хочемо секретами гарнітура.

"Белла" - молодша сестра "Ізабелли". На перший погляд складно помітити їх відмінність. А по фото це зробити ще складніше. Якщо коротко, це злегка "полегшена" модель, з трохи меншою кількістю різьблених елементів, меншою помпезністю. Вона є класичними меблями нового типу, яскравим представником стилю Нео-Бароко, або Нового Бароко. Стилю, адаптованого під сучасні вимоги та потреби. Модель елегантна, порівняно проста і при цьому досить розкішна.

Що таке Нео-Бароко ми розповідали неодноразово. Детальніше ви можете почитати в архіві новин. Сьогодні ж мова піде про чергове унікальному поєднанні кольору каркаса і матеріалу оббивки. Про те як нас знову здивував замовник, "зібравши" ексклюзивний зовнішній вигляд, втіливши його в найбільш часто вироблених дивані і кріслах.

Секрет криється в ідеальному поєднанні розкоші і скромності. У порівнянні із зразками 14-15 століть, модель не має нічого зайвого. Відсутні надмірно видатні елементи, які намагаються зробити помітною приналежність однойменним стилю. У різьбі немає ликів або образів, значно ускладнюють її і підвищують вартість меблів. Але візуально відчутні нерівні лінії і акуратна, майстерна ручна різьба в необхідному, не надмірній кількості. Поєднання дерева і оббивки теж пропорційні. І незважаючи на відсутність можливості вбудовування механізму трансформації, за кілька тисяч випущених диванів, його наявністю цікавилися лише одиниці.


На фото гарнітур випущений в грудні 2020 го року. Розкішна жакардова тканина вищої категорії не рідкість для "Белли". Також як популярний забарвлення каркаса. Незвичайним є саме гра кольору привертає увагу. Скажімо простими словами, хоч наша думка і є суто суб'єктивним і ми не намагаємося його нав'язати - в даному випадку злегка строкатий золотий забарвлення каркаса, максимально вигідно підкреслив його благородний матеріал, натуральне дерево. Приглушені півтони матеріалу оббивки злегка відійшли на другий план. Але вишиті золотими нитками візерунки, злилися в гармонії золотою патиною каркаса.

В цілому, вийшло гармонійне поєднання. Те, до чого прагнуть багато, але виходить це не завжди. Чи не станемо стверджувати, що це кращий варіант виконання моделі. Але право вважатися вдалим він цілком заслужив.


За десятки років виробництва і безліч випущених диванів, ми навчилися стежити за модою в матеріалах, видах лакування і ефекти стилізації. Але як і раніше вважаємо класику циклової, на те вона і класика. Адже фраза "Мода - єдине, що має властивість виходити з моди" належить не нам. І вперше сказана вона не в 21-му столітті. І моду в меблів Бароко швидше задає появу новинок в тканинах, ніж інші чинники.

Підводячи підсумок, хотіли б додати, як би нас не дивував клієнт своїм вибором, ми ніколи не беремося його відмовляти і не намагаємося переконати. Адже всі ми унікальні, як унікальна вироблена на замовлення меблі. Все маємо різний життєвий досвід, різні смаки і тяжіння до різних квітів. Залишається додати, що з радістю разом з вами спробуємо нові варіанти, завдяки яким комплект меблів Бароко "Белла" буде набувати нові облачення і задоволених господарів.

Рекомендуємо звернути увагу на передноворічні акції та знижки на сайті. Слідкуйте за новинами та будьте в курсі всіх подій і новинок. Дякуємо за інтерес до продукції і сайту меблевої фабрики "Кур'єр".

белла

Відгуків: