0
0

Диван в стилі Бароко "Ніка"

Диван в стилі Бароко "Ніка"

Хочемо показати вам фото дивана в стилі бароко «Ніка» в одному з найбільш красивих «нарядів» за останній рік.

За рік ми обробляємо тисячі запитів від клієнтів, виробляємо таку ж кількість предметів меблів. І тільки п'ять зі ста замовлень схожі між собою. Відповідно, дев'яносто п'ять відсотків замовлень унікальні і це залежить не тільки від самого замовника. Чинників кілька, назвемо основні:

Меблі купується в уже готовий інтер'єр і клієнт прагне до відповідності меблів з уже існуючим ремонтом;

Всі люди різні. Хтось любить яскраві фарби, іншим до душі темні тони;

Вибір тканини у випадку з меблями Бароко найбільш передбачуваний. Вона асоціюється з візуальними образами побаченими на картинах, в музеях, інтернеті. Найчастіше це двошаровий тканину з візерунками відповідними стилю.

За нашою оцінкою, не в кожному випадку вдається досягти гармонії в зовнішньому вигляді. Все дуже суб'єктивно і головне - задоволений покупець. І в представленому нижче дивані склалися важливі екстер'єрні якості: контраст, поєднання відтінків.


Диван в стилі Бароко «Ніка», часто плутає зі стилем бароко. Насправді - це Рококо, в традиційному виконанні. Різниця в різьбі по дереву несуттєва. Обидва за основу беруть образи листків, бутонів квітів, черепашок. В обох присутній симетрія. Але Бароко більш помпезний, пишний, різьблення глибше. Тоді як Рококо стриманий і візуально скромніше.

Пройшовши через століття, класичні меблі пройшла через безліч і змін. Особливо в сторону зменшення розміру різьблених елементів і глибини різьблення. Одне залишилося незмінним - кожен елемент виготовляється з цільного масиву натурального дерева міцних порід. У нашому випадку - берези і ясена. Порода залежить від локального розташування фабрик і приватних майстрів. Ми намагаємося уникати дуб, з огляду на його непередбачувану поведінку під впливом часу і температурних факторів. Деяким клієнтам подобається поява невеликих тріщин і розколів уздовж волокон, вони вважають це нормальною поведінкою натурального дерева. Ясень ж більш передбачуваний і практично у всіх видів продукції він здатний служити десятки років віз видимих змін.


Про меблів Бароко з дерево-замінюють матеріалів ми говорити не будемо. У нашому випадку, вартість основного матеріалу становить невелику частину витрат, найбільш дорога - ручна праця. А саме: заготівля деревини, сушка, розпилювання, підготовка дошки до різьби, ручна різьба по дереву, збірка каркаса, фарбування, оббивка м'якої частини, передпродажна підготовка. У всіх перерахованих вище процесах, участь автоматики відсутня повністю. Використовуються лише невеликі верстати, на кшталт рейсмуса або фуганку. Це гарантує унікальність і якість виробленої продукції, а й робить її дорожче. Тому прийнято вважати меблі в стилі бароко - розкішшю, доступною не кожному.

Невеликий відступ від теми - вартість сучасного дивана в стилі Модерн з простенької розкладний системою для сну, часто перевищує тисячу або навіть кілька тисяч доларів. Термін його служби без перетяжки до двадцяти років. При початковій вартості різьбленого дивана ручної роботи в стилі Бароко. Тому про дорожнечу класики можна посперечатися.

Сподіваємося, вам сподобалися фото і коротка стаття про дивані в стилі Бароко «Ніка». Якщо вас зацікавила модель, ми запрошуємо вас пройти по посиланню. Якщо бажаєте провести особистий огляд дивана «вживу», зв'яжіться з менеджером фабрики, який уточнить про наявність на нашому складі, або складах дилерів. Від себе додамо - «Ніка» гарантовано прикрасить інтер'єр будь-якої кімнати, будь то вітальня, зал або тераса. Для нас, як і для більшості клієнтів вона не просто предмет меблів, але і зона особистого комфорту і задоволення.


ника, диван, бароко

Відгуків: